100% Geldteruggarantie

link dropdown

Privacybeleid

We erkennen dat uw keuze van een bezoek aan en winkelen bij percuro.earth betekent dat u veel vertrouwen in ons heeft gesteld. U wilt natuurlijk dat er zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens wordt omgegaan.

 

Om u ervan te verzekeren dat we onze verantwoordelijkheid om uw persoonlijke informatie te beschermen serieus nemen, beschrijft dit privacy- en cookiebeleid hoe percuro.earth (de "Site" of "wij") uw persoonlijke informatie verzamelt, gebruikt en deelt wanneer u een bezoek brengt aan of een aankoop op de site. Wij zullen de verwerkingsverantwoordelijke van deze gegevens zijn. Het legt ook de rechten uit die u heeft met betrekking tot uw persoonlijke gegevens, inclusief hoe u zich kunt afmelden voor bepaald gebruik ervan. Dit privacy- en cookiebeleid is ook van toepassing als u contact met ons opneemt of als wij contact met u opnemen over onze diensten, hetzij per telefoon, e-mail, sms, post, push-notificatie, of via digitale platforms van derden (inclusief websites of sociale media platforms).

 

Verzamelen van persoonlijke informatie

 

Wanneer u de site bezoekt, verzamelen we bepaalde informatie over uw apparaat, uw interactie met de site en de nodige informatie om uw aankopen te verwerken. We kunnen ook aanvullende informatie verzamelen als u contact met ons opneemt voor klantenondersteuning. In dit privacy beleid verwijzen we naar alle informatie die een individu uniek kan identificeren (inclusief de onderstaande informatie) als "persoonlijke informatie". Zie de onderstaande lijst voor meer informatie over welke persoonlijke informatie we verzamelen en waarom.

 

Apparaat informatie

 

Voorbeelden van verzamelde persoonlijke informatie zijn de versie van de webbrowser, IP-adres, tijdzone, cookie-informatie, welke sites of producten u bekijkt, uw zoektermen en hoe u met de site omgaat.

 

Het doel van het verzamelen van deze informatie is om de site nauwkeurig voor u te laden en om analyses uit te voeren om ons te helpen onze site nog beter te maken. We gebruiken uw gegevens ook om u gerichte advertenties of marketingcommunicatie aan te bieden. Wanneer u uw afzonderlijke toestemming geeft om onze nieuwsbrief te ontvangen, zullen we u ook berichten sturen waarvan wij denken dat deze voor u interessant kan zijn.

 

Deze informatie wordt automatisch verzameld wanneer u onze site bezoekt met behulp van cookies, logbestanden, webbakens, tags of pixels.

 

We delen deze informatie ook met onze websiteverwerker Shopify en externe logistieke dienstverleners om onze producten en diensten aan u te leveren en voor bedrijfsprocesdoeleinden.

 

Informatie over bestelling en klantenondersteuning

 

Voorbeelden van persoonlijke informatie die over u wordt verzameld, zijn uw naam, factuuradres, verzendadres, betalingsinformatie (inclusief creditcard- en bankpasnummers), e-mailadres en telefoonnummer.

 

We kunnen ook de naam van uw huisdier, hun leeftijd, gewicht, ras en eventuele voedselvoorkeuren verzamelen.

 

Het doel van het verzamelen is om ervoor te zorgen dat we producten of diensten kunnen leveren, om uw betalingsinformatie te verwerken, verzending te regelen en om u facturen en / of orderbevestigingen te bezorgen, met u te communiceren, onze bestellingen te screenen op mogelijke risico's of fraude, en wanneer in overeenstemming met de voorkeuren die u met ons hebt gedeeld, u informatie of advertenties te verstrekken met betrekking tot onze producten of diensten.

 

Hoe uw persoonlijke gegevens worden verzameld

 

We gebruiken verschillende methoden om gegevens van en over u te verzamelen, onder meer via:

 

  • Directe interacties. U kunt ons uw identiteit, contact- en financiële gegevens verstrekken door formulieren in te vullen of door met ons te corresponderen per post, telefoon, e-mail of anderszins. Dit omvat persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u:
  • aanmeldt voor onze producten of diensten;
  • een account aanmaakt op onze website;
  • zich abonneert op onze service of publicaties;
  • verzoekt om marketingcommunicatie naar u toe te sturen;
  • meedoet aan een wedstrijd, promotie of enquête; of
  • ons feedback geeft of contact met ons opneemt.
  • Geautomatiseerde technologieën of interacties. Terwijl u onze website gebruikt, verzamelen we automatisch technische gegevens over uw apparatuur, browse-acties en patronen. We verzamelen deze persoonlijke gegevens met behulp van cookies, serverlogboeken en andere vergelijkbare technologieën. We kunnen ook technische gegevens over u ontvangen als u andere websites bezoekt die onze cookies gebruiken.
  • Derden of openbaar beschikbare bronnen. We zullen persoonsgegevens over u ontvangen van verschillende derde partijen en openbare bronnen, zoals hieronder uiteengezet:
  • Technische gegevens van de volgende partijen:
  • Analyseproviders zoals Google die buiten de EU zijn gevestigd;
  • Advertentienetwerken; en
  • Contact-, financiële en transactiegegevens van leveranciers van technische, betalings- en bezorgdiensten.
  • Identiteits- en contactgegevens van datamakelaars of aggregators.

Identiteits- en contactgegevens van openbaar beschikbare bronnen.

 

Minderjarigen

 

De Site is niet bedoeld voor personen onder de 18 jaar. We verzamelen niet opzettelijk persoonlijke informatie van kinderen. Als u de ouder of voogd bent en denkt dat uw kind ons persoonlijke informatie heeft verstrekt, neem dan contact met ons op op het onderstaande adres om te verzoeken dat deze informatie permanent wordt verwijderd.

 

Delen van persoonlijke informatie

 

We delen uw persoonlijke informatie met serviceproviders om ons te helpen onze producten en diensten aan u te leveren, zoals hierboven beschreven. Bijvoorbeeld:

 

We gebruiken Shopify om onze online winkel te laten draaien. U kunt hier meer lezen over hoe Shopify uw persoonlijke gegevens gebruikt: https://www.shopify.com/legal/privacy.

 

We kunnen uw persoonlijke informatie delen om te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, om te reageren op een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander wettig verzoek om informatie die we ontvangen, of om onze rechten op een andere manier te beschermen.

 

We eisen van alle derde partijen dat ze de veiligheid van uw persoonsgegevens respecteren en deze behandelen in overeenstemming met de wet. We staan ​​onze externe serviceproviders niet toe uw persoonlijke gegevens voor hun eigen doeleinden te gebruiken en staan ​​hen alleen toe uw persoonlijke gegevens te verwerken voor specifieke doeleinden en in overeenstemming met onze instructies.

 

Reclame op basis van gedrag

 

Zoals hierboven beschreven, gebruiken we uw persoonlijke gegevens om u gerichte advertenties of marketingcommunicatie te bieden waarvan wij denken dat deze interessant voor u kunnen zijn. Bijvoorbeeld:

 

We gebruiken Google Analytics om ons te helpen begrijpen hoe onze klanten de Site gebruiken. U kunt hier meer lezen over hoe Google uw persoonlijke gegevens gebruikt: https://policies.google.com/privacy?hl=nl U kunt zich hier ook afmelden voor Google Analytics: https://tools.google.com/ dlpage / gaoptout.

 

We delen informatie over uw gebruik van de Site, uw aankopen en uw interactie met onze advertenties op andere websites met onze advertentiepartners. We verzamelen en delen een deel van deze informatie rechtstreeks met onze advertentiepartners, en in sommige gevallen door het gebruik van cookies of andere vergelijkbare technologieën (waarmee u mogelijk toestemming geeft, afhankelijk van uw locatie).

 

Voor meer informatie over hoe gerichte advertenties werken, kunt u de educatieve pagina van het Network Advertising Initiative ("NAI") bezoeken op http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

 

U kunt ervoor kiezen om u af te melden voor gerichte advertenties door deze links te volgen:

 

FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

INSTAGRAM - https://help.instagram.com/615366948510230

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous

BING - https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads]

 

Bovendien kunt u zich afmelden voor sommige van deze diensten door de opt-outportal van de Digital Advertising Alliance te bezoeken op: http://optout.aboutads.info/.

 

Persoonlijke informatie gebruiken

 

We gebruiken uw persoonlijke gegevens om onze diensten aan u te verlenen, waaronder: producten te koop aanbieden, betalingen verwerken, verzending en uitvoering van uw bestelling, en u op de hoogte houden van nieuwe producten, diensten en aanbiedingen.

 

Wettelijke basis

 

In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming ("AVG"), als u een inwoner bent van de Europese Economische Ruimte ("EER"), verwerken wij uw persoonlijke gegevens op basis van de volgende wettelijke grondslagen:

 

Uw toestemming;

De uitvoering van het contract tussen u en de site;

Naleving van onze wettelijke verplichtingen;

Om uw vitale belangen te beschermen;

Om een ​​taak uit te voeren die wordt uitgevoerd in het algemeen belang;

Voor onze legitieme belangen, die niet prevaleren boven uw fundamentele rechten en vrijheden.

 

Retentie

 

Wanneer u een bestelling plaatst via de site, bewaren we uw persoonlijke gegevens voor onze administratie, tenzij en totdat u ons vraagt ​​om deze informatie te wissen. Raadpleeg het gedeelte ‘Uw rechten’ hieronder voor meer informatie over uw recht op verwijdering

 

We zullen uw persoonlijke gegevens alleen bewaren zolang als redelijkerwijs nodig is om de doeleinden te vervullen waarvoor we ze hebben verzameld, inclusief om te voldoen aan wettelijke, regelgevende, fiscale, boekhoudkundige of rapportagevereisten. We kunnen uw persoonsgegevens voor een langere periode bewaren in het geval van een klacht of als we redelijkerwijs geloven dat er een kans is op een rechtszaak met betrekking tot onze relatie met u.

 

Om de juiste bewaartermijn voor persoonlijke gegevens te bepalen, houden we rekening met de hoeveelheid, aard en gevoeligheid van de persoonlijke gegevens, het potentiële risico op schade door ongeoorloofd gebruik of openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, de doeleinden waarvoor we uw persoonlijke gegevens verwerken en of we deze doeleinden kan bereiken via andere middelen en de toepasselijke wettelijke, regelgevende, fiscale, boekhoudkundige of andere vereisten.

 

Automatische besluitvorming

 

Als u een inwoner van de EER bent, hebt u het recht om bezwaar te maken tegen verwerking uitsluitend op basis van geautomatiseerde besluitvorming (waaronder profilering), wanneer die besluitvorming een rechtsgevolgen voor u heeft of u anderszins aanzienlijk beïnvloedt.

 

We doen niet aan volledig geautomatiseerde besluitvorming die een juridisch of anderszins significant effect heeft met behulp van klantgegevens.

 

Onze websiteverwerker Shopify maakt gebruik van beperkte geautomatiseerde besluitvorming om fraude te voorkomen die geen juridisch of anderszins significant effect op u heeft.

 

Diensten die elementen van geautomatiseerde besluitvorming bevatten, zijn onder meer:

 

Tijdelijke weigering van IP-adressen die zijn gekoppeld aan herhaalde mislukte transacties. Deze denylist blijft een klein aantal uren bestaan.

 

Tijdelijke lijst met creditcards die zijn gekoppeld aan IP-adressen die zijn geweigerd. Deze denylist blijft een klein aantal dagen bestaan.

 

Uw rechten

 

U heeft het recht op:

 

Verzoek om toegang tot uw persoonlijke gegevens (algemeen bekend als een "toegangsverzoek van een betrokkene"). Dit stelt u in staat om een ​​kopie te ontvangen van de persoonlijke gegevens die we over u hebben en om te controleren of we deze rechtmatig verwerken.

 

Verzoek om correctie van de persoonlijke gegevens die we over u bewaren. Hierdoor kunt u eventuele onvolledige of onjuiste gegevens die we over u hebben, laten corrigeren, hoewel we mogelijk de juistheid van de nieuwe gegevens die u ons verstrekt, moeten verifiëren.

 

Verzoek om verwijdering van uw persoonlijke gegevens. Dit stelt u in staat om ons te vragen persoonsgegevens te verwijderen of te verwijderen als er geen goede reden is om door te gaan met het verwerken ervan. U hebt ook het recht om ons te vragen uw persoonlijke gegevens te verwijderen of te verwijderen als u met succes gebruik heeft gemaakt van uw recht om bezwaar te maken tegen de verwerking (zie hieronder), waar we uw informatie mogelijk onrechtmatig hebben verwerkt of waar we uw persoonlijke gegevens moeten wissen om voldoen aan de lokale wetgeving. Houd er echter rekening mee dat we om specifieke juridische redenen mogelijk niet altijd in staat zijn om aan uw verzoek tot verwijdering te voldoen, waarover u, indien van toepassing, op het moment van uw verzoek wordt geïnformeerd.

 

Bezwaar tegen de verwerking van uw persoonsgegevens wanneer we vertrouwen op een gerechtvaardigd belang (of die van een derde partij) en er is iets met uw specifieke situatie waardoor u bezwaar wilt maken tegen de verwerking op deze grond, omdat u denkt dat dit van invloed is op uw fundamentele rechten en vrijheden. U heeft ook het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden. In sommige gevallen kunnen we aantonen dat we dwingende legitieme gronden hebben om uw informatie te verwerken die uw rechten en vrijheden overschrijden.

 

Verzoek beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens. Hierdoor kunt u ons vragen om de verwerking van uw persoonsgegevens op te schorten in de volgende scenario's:

 

  • Als u wilt dat wij de juistheid van de gegevens vaststellen.
  • Waar ons gebruik van de gegevens onwettig is, maar u niet wilt dat wij deze wissen.
  • Waar u ons nodig heeft om de gegevens te bewaren, zelfs als we deze niet langer nodig hebben, omdat u ze nodig heeft om juridische claims vast te stellen, uit te oefenen of te verdedigen.
  • U hebt bezwaar gemaakt tegen ons gebruik van uw gegevens, maar we moeten controleren of we doorslaggevende legitieme redenen hebben om deze te gebruiken.

 

Vraag de overdracht van uw persoonlijke gegevens aan u of aan een derde partij. We zullen u, of een door u gekozen derde partij, uw persoonlijke gegevens verstrekken in een gestructureerd, algemeen gebruikt, machinaal leesbaar formaat. Houd er rekening mee dat dit recht alleen van toepassing is op geautomatiseerde informatie waarvoor u ons aanvankelijk toestemming hebt gegeven om te gebruiken of waar we de informatie hebben gebruikt om een ​​contract met u uit te voeren.

 

Toestemming op elk moment intrekken waar we vertrouwen op toestemming om uw persoonlijke gegevens te verwerken. Dit heeft echter geen invloed op de rechtmatigheid van enige verwerking die is uitgevoerd voordat u uw toestemming intrekt. Als u uw toestemming intrekt, is het mogelijk dat we u bepaalde producten of diensten niet kunnen leveren. We zullen u informeren of dit het geval is op het moment dat u uw toestemming intrekt.

 

GDPR

 

Als u een inwoner van de EER bent, hebt u het recht om toegang te krijgen tot de persoonlijke informatie die we over u hebben, om deze over te dragen of over te dragen naar een nieuwe dienst, en om te vragen dat uw persoonlijke informatie wordt gecorrigeerd, bijgewerkt of gewist. Als u deze rechten wilt uitoefenen, neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

 

Uw persoonlijke gegevens worden in eerste instantie verwerkt in Ierland en vervolgens buiten Europa overgedragen voor opslag en verdere verwerking, inclusief naar Canada en de Verenigde Staten. Zie de GDPR-whitepaper van Shopify voor meer informatie over hoe gegevensoverdrachten voldoen aan de AVG: https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR.

 

 

 

Maatregelen voor gegevensbeveiliging

 

We zijn ons ervan bewust dat de veiligheid van uw persoonsgegevens belangrijk is. We doen ons best - en verwachten hetzelfde van elke serviceprovider en / of externe onderaannemer die deze persoonsgegevens voor ons account en volgens onze instructies verwerkt - om uw persoonsgegevens te beschermen tegen misbruik, inmenging, verlies, ongeoorloofde toegang, wijziging of verspreiding. We hebben een aantal beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om uw persoonlijke gegevens te helpen beschermen.

 

Onze websites gebruiken Secure Sockets Layer (SSL) coderingstechnologie om de overdracht van uw informatie van en naar onze website te beschermen. De URL's van onze webpagina's beginnen met https en er wordt een hangslot weergegeven voor de URL-balk om aan te geven dat we de informatie die u ons stuurt altijd versleutelen.

 

We doen er alles aan om de bescherming van uw betaalkaartgegevens te waarborgen en voldoen aan de Data Security Standard (PCI-DSS) van de Payment Card Industry.

 

We handhaven fysieke, elektronische en procedurele waarborgen in verband met het verzamelen, opslaan en openbaar maken van uw persoonlijke informatie. Hoewel we passende technische en organisatorische maatregelen nemen om de bescherming van uw persoonlijke gegevens te waarborgen, kunnen we de veiligheid van alle persoonlijke gegevens die u via internet naar ons verzendt onder alle omstandigheden niet garanderen, bijvoorbeeld als we te maken hebben met een geavanceerde cyber-aanval.

 

Uw persoonlijke gegevens worden niet gedeeld, verkocht, verhuurd of op een andere manier openbaar gemaakt dan beschreven in deze privacyverklaring.

 

Als u een wachtwoord heeft gekozen om toegang te krijgen tot bepaalde delen van onze site, bent u verantwoordelijk voor het vertrouwelijk houden van dit wachtwoord. We vragen u om met niemand een wachtwoord te delen.

 

Cookies

 

Een cookie is een kleine hoeveelheid informatie die naar uw computer of apparaat wordt gedownload wanneer u onze site bezoekt. We gebruiken een aantal verschillende cookies, waaronder functionele, prestatie-, reclame- en sociale media- of inhoudscookies. Cookies maken uw browse-ervaring beter doordat de website uw acties en voorkeuren kan onthouden (zoals inloggen en regioselectie). Dit betekent dat u deze informatie niet elke keer opnieuw hoeft in te voeren wanneer u naar de site terugkeert of van de ene pagina naar de andere bladert. Cookies geven ook informatie over hoe mensen de website gebruiken, bijvoorbeeld of het hun eerste bezoek is of dat ze een frequente bezoeker zijn.

 

We gebruiken de volgende cookies om uw ervaring op onze site te optimaliseren en om onze diensten aan te bieden.

 

Cookies die nodig zijn voor het functioneren van de winkel

 

Naam                                  Functie

_ab                                      Gebruikt in verband met toegang tot admin.

_secure_session_id         Wordt gebruikt in verband met navigatie door een storefront.

cart                                      Gebruikt in combinatie met winkelwagen.

cart_sig                              Gebruikt in verband met afrekenen.

cart_ts                                Wordt gebruikt bij het afrekenen.

checkout_token               Gebruikt in verband met afrekenen.

secret                                  Gebruikt in verband met afrekenen.

secure_customer_sig     Gebruikt in verband met klantenlogin.

storefront_digest            Gebruikt in verband met klantenlogin.

_shopify_u                        Wordt gebruikt om het bijwerken van klantaccountgegevens te vergemakkelijken.

 

Rapportage en analyse

Naam                                  Functie

_tracking_consent           Tracking-voorkeuren.

_landing_page                  Landingspagina's bijhouden

_orig_referrer                   Bestemmingspagina's volgen

_s                                         Shopify-analyses.

_shopify_fs                        Shopify-analyses.

_shopify_s                         Shopify-analyse.

_shopify_sa_p                  Shopify-analyses met betrekking tot marketing en verwijzingen.

_shopify_sa_t                   Shopify-analyse met betrekking tot marketing en verwijzingen.

_shopify_y                         Shopify-analyses.

_y                                         Shopify-analyses.

 

Hoelang een cookie op uw computer of mobiele apparaat blijft, hangt af van het feit of het een "permanente" of "sessiecookie" is. Sessiecookies blijven bestaan ​​totdat u stopt met browsen en permanente cookies blijven bestaan ​​totdat ze verlopen of worden verwijderd. De meeste cookies die we gebruiken, zijn permanent en verlopen tussen 30 minuten en twee jaar vanaf de datum waarop ze naar uw apparaat zijn gedownload.

 

U kunt cookies op verschillende manieren controleren en beheren. Houd er rekening mee dat het verwijderen of blokkeren van cookies een negatieve invloed kan hebben op uw gebruikerservaring en dat delen van onze website mogelijk niet langer volledig toegankelijk zijn.

 

De meeste browsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt ervoor kiezen om cookies al dan niet te accepteren via uw browserbediening, vaak te vinden in het menu "Extra" of "Voorkeuren" van uw browser. Voor meer informatie over het wijzigen van uw browserinstellingen of het blokkeren, beheren of filteren van cookies kunt u vinden in het helpbestand van uw browser of via sites als www.allaboutcookies.org.

 

Houd er bovendien rekening mee dat het blokkeren van cookies mogelijk niet volledig voorkomt dat we informatie delen met derden, zoals onze advertentiepartners. Om uw rechten uit te oefenen of om u af te melden voor bepaald gebruik van uw informatie door deze partijen, volgt u de instructies in het gedeelte "Adverteren op basis van gedrag" hierboven.

 

Niet traceren

 

Houd er rekening mee dat, omdat er geen consistent begrip is van de branche over hoe te reageren op "Do Not Track"-signalen, we onze gegevensverzameling en gebruikspraktijken niet wijzigen wanneer we een dergelijk signaal van uw browser detecteren.

 

Veranderingen

 

We kunnen dit privacy beleid van tijd tot tijd bijwerken om eventuele wijzigingen in onze praktijken weer te geven of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen.

 

Contact

 

Als u meer informatie wenst over onze privacy praktijken, vragen heeft of een klacht wilt indienen, neem dan contact met ons op via e-mail op info@percuro.earth of per post met behulp van de onderstaande gegevens:

 

Percuro Primal UK Ltd, Sandall House Farm, Narrow Lane, Lowsonford, Henley-In-Arden, B95 5HN, Verenigd Koninkrijk

 

Als u niet tevreden bent met onze reactie op uw klacht, heeft u het recht om uw klacht in te dienen bij de relevante gegevensbeschermingsautoriteit. Bijvoorbeeld via: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/gebruik-uw-privacyrechten/klacht-melden-bij-de-ap

 

Laatst bijgewerkt: 16 december 2020